1. נושא ההסכם.
    • הסכם זה תקף לאתר https://healthy-food-near-me.com והוא נכרת בין המשתמש באתרים אלה לבין הבעלים של האתרים (להלן https://healthy-food-near-me.com )
    • הסכם זה קובע את נוהל הקבלה, האחסון, העיבוד, השימוש והחשיפה של הנתונים האישיים של המשתמש ומידע אחר ש- https://healthy-food-near-me.com מקבל ממשתמשי האתר. המשתמש ממלא נתונים אישיים.
    • כדי להציב מידע, הודעה, השתמש באתר בכל אחד מאתרי https://healthy-food-near-me.com, על המשתמש לקרוא בעיון את הסכם זה ולהביע את הסכמתו המלאה עם תנאיו. אישור הסכמה מלאה להסכם זה הוא השימוש באתר על ידי המשתמש.
    • למשתמש אין את הזכות לפרסם מידע, הודעות, להשתמש באתר אם הוא לא מסכים עם תנאי הסכם זה, או אם לא הגיע לגיל החוקי כאשר יש לו את הזכות להתקשר בהסכמים או שאינו אדם מורשה. של החברה מטעמה מתפרסם המידע, הודעה.
    • על ידי פרסום מידע באתרים המשתמשים באתר, המשתמש מזין נתונים אישיים או, במסירת נתונים אלה בדרך אחרת, ו / או, בביצוע פעולות כלשהן באתר, ו / או שימוש בכל חלק מהאתר, המשתמש מסכים במפורש ל תנאי הסכם זה ומספקים http://healthy-food-near-me.com עם הזכות לקבל, לאחסן, לעבד, להשתמש ולחשוף נתונים אישיים של המשתמשים על פי תנאי הסכם זה.
    • הסכם זה אינו מסדיר את https://healthy-food-near-me.com אינו אחראי על קבלת, אחסון, עיבוד, שימוש וגילוי של פרטיו האישיים של המשתמש וכל מידע אחר לצדדים שלישיים שאינם בבעלותם או המופעלים על ידי https : //healthy-food-near-me.com, ואנשים שאינם עובדי AvtoTachki .com, גם אם המשתמש קיבל גישה לאתרים, מזון או שירותים של אנשים אלה באמצעות https: // food-food-near-me .com או העלון. סודי בהבנה, הסכם זה הוא המידע היחיד המאוחסן במאגר המידע של האתר במצב מוצפן והוא זמין רק לכתובת https://healthy-food-near-me.com.
    • המשתמש מאשר כי במקרה של הזנחת האבטחה וההגנה על נתוניו האישיים ונתוני ההרשאה שלו, צדדים שלישיים עשויים לקבל גישה בלתי מורשית לחשבון ולנתוני משתמש אישיים ואחרים. https://healthy-food-near-me.com אינה אחראית להפסדים שנגרמו בגישה כזו.
  2. הנוהל לקבלת נתונים אישיים.
  1. https://healthy-food-near-me.com may collect personal information, namely: name, surname, date of birth, contact numbers, email address, region and location of the User, the password for identification. https://healthy-food-near-me.com may also collect other information:
    • עוגיות לספק שירותים בהתאם לכך, למשל, שמירת נתונים בסל בין ביקור;
    • כתובת ה- IP של המשתמש.
  2. כל המידע נאסף על ידינו, כפי שהוא, ואינו משתנה באיסוף הנתונים. המשתמש אחראי למסירת מידע מהימן, כולל מידע על נתונים אישיים. Https://healthy-food-near-me.com יש את הזכות, במידת הצורך, לוודא את דיוק המידע שנמסר ולבקש אישור המידע שנמסר. במידת הצורך, לספק שירותים למשתמש.
  3. נוהל השימוש במידע המשתמש.
  4. https://healthy-food-near-me.com can use your name, region, and city where you live, email address, phone number, password to identify you as a user https://healthy-food-near-me.com.https://healthy-food-near-me.com may use your contact information to process our newsletter, namely to notify you of new opportunities, promotions, and other news ofhttps://healthy-food-near-me.com. The user can always refuse to conduct mailings according to his contact information. The processing of personal data may be carried out to implement civil law, tax and accounting relations, fulfill contractual obligations to provide services, provide access to the site’s service, identify the client as a site user, provide offer services, process payments, mailing addresses, creating and implementing bonus programs, sending commercial offers and information by mail, e-mail, offering new services, before any information other than the subject of the contract, settlement transactions, reporting, bookkeeping, and management accounting, improving the quality of services, providing website services, posting information, customer announcements on the website of the owner of a personal database, simplifying work with the website and improving its materials.
  5. תנאי מתן גישה למאגר.
  6. https://healthy-food-near-me.com does not transfer personal data and other information to third parties, except as provided below. According to this Agreement, users have grantedhttps://healthy-food-near-me.com the right to disclose, without limitation of validity and territory, personal data, and other user information to third parties https://healthy-food-near-me.com services, in particular. Still, not exclusively, process applications, payments, deliver packages. Third parties may use user information only if they provide https://healthy-food-near-me.com services and only the information that is necessary to provide the service. Also, the disclosure of personal data without the consent of the User or a person authorized by him is allowed in cases specified by law, and only in the interests of national security, economic welfare, and human rights, in particular, but not exclusively:
    • לפי בקשות סבירות של גופי מדינה הזכאים לדרוש ולקבל נתונים ומידע כאמור;
    • אם, לדעת https://healthy-food-near-me.com, המשתמש מפר את תנאי הסכם זה ו / או חוזים והסכמים אחרים בין https://healthy-food-near-me.com לבין המשתמש.
  7. כיצד לשנות / למחוק מידע זה או לבטל את הרישום.
  1. משתמשים בכל זמן נתון יכולים לשנות / למחוק מידע אישי (טלפון) או לבטל את הרישום. עבודתם של חלק מהתכונות של https://healthy-food-near-me.com, הדורשות זמינות מידע אודות המשתמש, עשויה להיות מושעה מרגע שינוי / מחיקת המידע.
  2. הנתונים האישיים של המשתמש נשמרים עד למחיקתם על ידי המשתמש. הודעה מספקת למשתמש על מחיקה או עיבוד אחר של נתונים אישיים תהיה מכתב (מידע) שנשלח לדואר האלקטרוני שצוין על ידי המשתמש.
  3. הגנת מידע.
  1. https://healthy-food-near-me.com takes all necessary measures to protect data from unauthorized access, alteration, disclosure, or destruction. These measures include inter alia, internal verification of data collection, storage and processing processes, and security measures; all data that https://healthy-food-near-me.com collects is stored on one or more secure database servers and cannot be accessed from outside our corporate network.
  2. https://healthy-food-near-me.com provides access to personal data and information only to those employees, contractors, and agents of https://healthy-food-near-me.com who need to have this information to carry out operations performed on our behalf. Agreements have been signed with these persons in which they undertake to maintain confidentiality and may be liable to penalties, including dismissal and criminal prosecution if they violate these obligations. The user has the rights stipulated by the Law of our country “On the Protection of Personal Data” dated June 1, 2010, N 2297-VI.
  3. כתובת ליצירת קשר במקרה של שאלות.
  4. במקרה של שאלות, משאלות, תלונות בנוגע למידע שאתה מספק, אנא פנה לכתובת הדוא"ל: Support@healthy-food-near-me.com. על פי בקשה בכתב ועם הצגת מסמך הקובע את זהותו וסמכותו, אנו עשויים לספק למשתמש מידע על הליך קבלת המידע אודות מיקום המאגר.
  5. שינויים במדיניות הפרטיות.
  6. אנו עשויים לשנות את תנאי מדיניות הפרטיות. במקרה זה, נחליף את הגרסה בדף התנאים, לכן בדוק שוב מעת לעת https://food-food-near-me.com/ הסכם פרטיות כל השינויים בהסכם נכנסים לתוקף מרגע פרסומם. באמצעות האתר, המשתמש מאשר את קבלתו של התנאים החדשים של מדיניות הפרטיות בנוסח שהיה בתוקף בזמן המשתמש משתמש באתר.
  7. תנאים נוספים.
  1. https://healthy-food-near-me.com is not liable for damage or loss incurred by the User or third-parties as a result of a misunderstanding or misunderstanding of the terms of this Agreement, instructions on the procedure for using the Site, regarding the procedure for posting data, and other technical issues.
  2. במקרה שכל הוראה במדיניות הפרטיות, לרבות כל הצעה, סעיף או חלק ממנה, תיחשב כמנוגדת לחוק, או לא חוקית, הדבר לא ישפיע על יתר ההוראות שאינן סותרות את החוק, הן נשארות ב תוקף מלא ותקף, וכל הוראה פסולה, או הוראה שלא ניתן למלאה ללא פעולה נוספת מצד הצדדים, נחשבת כמתוקנת, מתוקנת במידה שיש צורך להבטיח את תוקפה ואפשרות היישום.
  3. הסכם זה משתרע על המשתמש מרגע השימוש באתר, לרבות מיקום הפרסומת, והוא תקף עד לאחסון כל מידע אודות המשתמש באתר, לרבות נתונים אישיים.